Telefonos bejelentkezés: 06 30 298-1181 Email: info@csontkovacsszolnok.hu

Állapotfelmérés

Szánjon rá  időt és tudja meg panaszai valódi okát!  Az állapotfelmérés kb. 20-40 perces fizikális vizsgálat, konzultációval és általános ismertetéssel.

Az állapotfelmérésnél elemzem a mozgást, mozgástartományt, testi jelzéseket ( tartás, aszimmetria, gerincgörbület, seb, elszíneződött bőrfelületeket stb.) és a panasztól függően szükség lehet neurológiai (izomerő, érzés, reflex vizsgálatra és speciális tesztek) felmérésre is.

A konzultáció alkalmával tájékoztatást adok a teljes test és nem csak a problémás rész állapotáról. Ismertetem a problémák kialakulásának okait és kezelési lehetőségeket ajánlok.

Ne halogassa jelentkezzen most állapotfelmérésre!

Tags: hátfájás,, csontkovács szolnok,, csontkovács,, állapotfelmérés,, vizsgálat,, fájdalom oka,, derkfájás,, nyakájás,, diagnózis,, ingyen állapotfelmérés,

Comments powered by CComment

Térkép

 

Facebook

Vélemények a Cylexen

Összes vélemény

*A csontkovácsolás egy ősi gyógymód, amit több ezer éve használnak a mozgásszervi panaszok gyógyítására. Némely fogásai a mai napig fennmaradtak például a  Yumeiho masszázsban, tradicionális Thai masszázsban, Japán Shiatsuban, stb. Több ország orvosi gyakorlatában ma is szerepelnek csontkovács fogások, így jelen van Kínában, Japánban, Amerikában, Ukrajnában, a volt Szovjetúnió területein és Magyarországon is. A csontkovácsolás nem azonos a Magyarországon csak orvosok által végezhető Manuálterápiával. A „csontkovácsolást” mint gyógymódot a tradicionális Thai masszázs, Japán Shiatsu-,  Yumeiho-, és a magyar Táltos  masszázs fogásait felhasználva egyénre szabottan, a panaszok és az állapotfelmérés eredményeihez igazítva használom"