Telefonos bejelentkezés: 06 30 298-1181 Email: info@csontkovacsszolnok.hu

Egészség ajándékba!

Lepje meg szeretteit....

Megújult az ajándékutalvány. Továbbra is megvásárolható előre egyeztetett időpontban a rendelőben.. Bővebb felvilágosítás Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tags: derékfajas,, nyakfájás,, nyakfájdalom,, hátfájás,, gerincsérv,, csontkovács szolnok,, derékfájdalom,, hernia disci,, váll fájdalom,, teniszkönyök,, kézzsibbadás,, lábzsibbadás,, csontkovács ár,

Comments powered by CComment

Térkép

 

Facebook

Vélemények a Cylexen

Összes vélemény

*A csontkovácsolás egy ősi gyógymód, amit több ezer éve használnak a mozgásszervi panaszok gyógyítására. Némely fogásai a mai napig fennmaradtak például a  Yumeiho masszázsban, tradicionális Thai masszázsban, Japán Shiatsuban, stb. Több ország orvosi gyakorlatában ma is szerepelnek csontkovács fogások, így jelen van Kínában, Japánban, Amerikában, Ukrajnában, a volt Szovjetúnió területein és Magyarországon is. A csontkovácsolás nem azonos a Magyarországon csak orvosok által végezhető Manuálterápiával. A „csontkovácsolást” mint gyógymódot a tradicionális Thai masszázs, Japán Shiatsu-,  Yumeiho-, és a magyar Táltos  masszázs fogásait felhasználva egyénre szabottan, a panaszok és az állapotfelmérés eredményeihez igazítva használom"