Telefonos bejelentkezés: 06 30 298-1181 Email: info@csontkovacsszolnok.hu

Árak

Teljes test kezelése: 12000 Ft

Az ár tartalmazza az anamnézis felvételét, az állapotfelmérést (palpáció, szimetria, mozgásterjedelem-, izomerő-, neurológiai felmérés, speciális tesztek), csontkovácsolást, a szükség szerinti kiegészítő terápiákat (köpöly, moxa, fitoterápiás tanácsadás) és az egyénre szabott terápiás mozgásgyakorlat betanítását. Időtartama 30-50 perc.

Akut pansz kezelése: 7000 Ft

Az ár tartalmazza az egy akut panaszra vonatkozó anamnézis felvételét,az állapotfelmérést (mozgásterjedelem-, izomerő-, neurológiai felmérés, speciális tesztek), csontkovácsolást, a szükség szerinti kiegészítő terápiákat (köpöly, moxa, fitoterápiás tanácsadás) és az egyénre szabott terápiás mozgásgyakorlat betanítását. Időtartama 15-30 perc.

Állapotfelmérés: 6000 Ft

Az ár tartalmazza a panaszok okának feltárását,  a panaszok függvényében mozgásterjedelem-, izomerő-, neurológiai felmérést, speciális tesztek elvégzését.  A megelőzés érdekében a test szimmetriájának feltérképezését,  és a terápiás tanácsadást.

 

Időpont lemondása 0 Ft. Várakozási díj 5000 Ft

A foglalt időpont előző nap (vasárnap is) 18:00-ig indoklás nélkül ingyenesen lemondható. Kérem lemondását sms-ben, vagy e-mail-ben közölje.Várakozási díj: Késedelmes (előző nap 18:00 óra után) beérkezett lemondás 5000 Ft költséggel jár amit a következő kezelésen kerül kiszámlázásra.

Tags: csontkovács szolnok,, csontkovács,, csontkovácsolás,, csontkovács ár,

Térkép

 

Facebook

Vélemények a Cylexen

Összes vélemény

*A csontkovácsolás egy ősi gyógymód, amit több ezer éve használnak a mozgásszervi panaszok gyógyítására. Némely fogásai a mai napig fennmaradtak például a  Yumeiho masszázsban, tradicionális Thai masszázsban, Japán Shiatsuban, stb. Több ország orvosi gyakorlatában ma is szerepelnek csontkovács fogások, így jelen van Kínában, Japánban, Amerikában, Ukrajnában, a volt Szovjetúnió területein és Magyarországon is. A csontkovácsolás nem azonos a Magyarországon csak orvosok által végezhető Manuálterápiával. A „csontkovácsolást” mint gyógymódot a tradicionális Thai masszázs, Japán Shiatsu-,  Yumeiho-, és a magyar Táltos  masszázs fogásait felhasználva egyénre szabottan, a panaszok és az állapotfelmérés eredményeihez igazítva használom"