Telefonos bejelentkezés: 06 30 298-1181 Email: info@csontkovacsszolnok.hu

Bemutatkozás

Hajdu Attila

Csontkovács-Természetgyógyász
Fitoterapeuta, Alternatív Mozgás- és Masszázs Terapeuta

1996 óta foglalkozom gerinc és végtag panaszok terápiájával. A legfontosabbnak tartom a diagnózis tisztázását,

mert csak az alapján lehet eldönteni, hogy alkalmazható-e ez a gyógymód, vagy más módszert kell javasolni.  A fizikális állapotfelmérés (mozgásterjedelem, izomerő, neurológiai, és speciális tesztek) és orvosi leletek eredménye alapján célzott kezeléseket végzek alapos beállításokkal.

A műfogásokat pontosan és fájdalommentesen tudom végrehajtani, nem terhelem a teljes testet, ha nem muszáj. Szükség esetén a csontkovácsolást más alternatív kezelésekkel kombinálom (pl.: Trigger masszázs, akupresszúra, moxa, gyógynövénykúra, köpölyözés,  stb.). A terápia után mozgás gyakorlatokat javaslok, szükség esetén betanítom.

Akiktől a legtöbbet tanultam:

  • Dr. Szuhanoszov Tarasz
  • Prof. Dr. Török Szilveszter
  • Gillich István
  • Dr. Taraczközi István
  • Julea Nella

Az öltöző és a mozgásgyakorlatok betanításának helye, a helytakarékosság jegyében. A rendelő kissé orvosiasra sikerült, de ez nem csoda hiszen ez egészségügyi ellátás, ahol figyelembe kellett venni az ANTSZ rendeleteit.


Rendelő címe: 5000 Szolnok Boldog Sándor István 36.
Telefon: 06 30 298-1181;
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 65965010-1-36;
Nyilvántartási szám: 30177292;
Működési engedély száma: XI-R-066/05783-2/2012

Tags: derékfajas,, nyakfájás,, nyakfájdalom,, hátfájás,, gerincsérv,, csontkovács szolnok,, derékfájdalom,, hát fájdalom,, csontkovács,, listhesis,, hernia disci,, scoliosis,, potrusio disci,, térdfájás,, térd fájdalom,, fájdalom,, vállfájás,, váll fájdalom,

Térkép

 

Facebook

Vélemények a Cylexen

Összes vélemény

*A csontkovácsolás egy ősi gyógymód, amit több ezer éve használnak a mozgásszervi panaszok gyógyítására. Némely fogásai a mai napig fennmaradtak például a  Yumeiho masszázsban, tradicionális Thai masszázsban, Japán Shiatsuban, stb. Több ország orvosi gyakorlatában ma is szerepelnek csontkovács fogások, így jelen van Kínában, Japánban, Amerikában, Ukrajnában, a volt Szovjetúnió területein és Magyarországon is. A csontkovácsolás nem azonos a Magyarországon csak orvosok által végezhető Manuálterápiával. A „csontkovácsolást” mint gyógymódot a tradicionális Thai masszázs, Japán Shiatsu-,  Yumeiho-, és a magyar Táltos  masszázs fogásait felhasználva egyénre szabottan, a panaszok és az állapotfelmérés eredményeihez igazítva használom"